Produk Stevia

Stevia dapat digunakan untuk memberikan rasa manis pada minuman, juga sebagai bahan campuran untuk membuat kuih dan juga bahan masakan. Dengan rasa 250–300 kali ganda lebih manis daripada gula, stevia cukup digunakan dalam jumlah sedikit untuk memberikan rasa manis yang diinginkan.

Segar dan bebas bahan kimia

Rasa manis alternatif semulajadi untuk gula ada disini! Gunakan Stevia AL Ajmal / NytureVia Sweetener seperti gula biasa, boleh digunakan untuk memasak hidangan, minuman dan membakar kek serta memerap makanan. Ia mempunyai rasa yang lebih lazat malahan ianya menyihatkan.
Kesemua bahan semulajadi, tiada bahan kimia atau pengubahsuaian genetik dan tidak mengandungi kalori.

bebas kimia

Bebas dari campuran bahan kimia yang memudaratkan

sehat dan segar

Extrak dari daun stevia segar

100% Organic

100% dari bahan organik

01.

Stevia Ajmal

Stevia AL Ajmal merupakan pemanis semulajadi sihat sebagai pengganti gula pasir di pasaran Malaysia hari ini. Dipasarkan secara meluas di pasaran Malaysia, Stevia Ajmal satu-satunya produk yang mengandungi ZERO kalori, ZERO karbohidrat, TIADA rasa pahit, dan TIADA bahan tiruan.

02.

Stevia Sweetener Nyturevia

NytureVia Sweetener adalah adunan antara ekstrak stevia yang tinggi kualiti dan erythritol (Wujud secara semulajadi dari sirap buah yang terdapat dalam buah-buahan dan sayur-sayuran) untuk menghasilkan rasa manis yang semulajadi.

“Rasa Yang Pasti Diingati”

STEVIA SWEETENER AJMAL ✓Zero Calories With New Formula Sangat Baik, Packaging Cantik, Layanan Terbaik yang paling penting HALAL dan ASLI. Saya selalu gunakan dalam minuman dan masakan.

Ninasani